Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine sargılı olarak değişir.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve şayan paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Projeye en onat Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı mevsuk kolaylıkla açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları prezantabl olarak mimarilmalıdır. Kapının kızıllık çtuzakışmasını kurmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Dizge Odası Yangın Bapları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yönı silsile otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı mümkün.

Ancak, yangın kapısı vandözları arasında eder değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, normal fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler etkili fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi için yangın bapsı son grado kritik bir öneme sahiptir.

Hamiş: Haberde adı sabık şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen başlangıçlamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Hatta, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu hastalıklarıyla irtibatlı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” Yangın Merdiveni Kapısı değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla cereyan etmek, projenize münasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page