Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, daha bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına münasebet olacaktır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla birlikte sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok kesifı denetim altında tutulmaktadır.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en birebir hediye politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Projeye en iyi Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı dürüst çabucak oluşturulan ve kalaba grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu nedenle henüz şiddetli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında sıyanet sağlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangınlar gâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği da eritebilmektedir. Sadık takılmış bir yangın bapsı binanın muhtevaindeki yapı sakinlerinin autarı tahliyesini mukannen süre emniyetli hale getirir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Alelumum yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, bunalım anlarında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu kabil olur.

If you do derece want that we track your visist to our kent you can Yangın Kapısı disable tracking in your browser here:

Yangın kabilinden acil durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini ciğereriye hapseder.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir dönem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Report this wiki page